Varme tøfler
Varm tøflerne i mikroovnen i 90 sekunder, og du har det et par dejlige, bløde og ikke mindst varme tøfler på fødderne i ca. 2 timer.


Chokoladefontæne
Hold chokoladen varm og flydende med denne fontæne. Guf for alle slikmunde!


Borat Mankini
Kan det blive mere smart og lækkert? Det er vist en smagssag. Men der er ingen tvivl om at det kræver en selvsikker mand til vise sig i sådan en sag. En skæg julegave til manden med humoristisk sans. Østeuropæisk strandmode til ham i en klasse for sig!
Hjemmelavede julegaver


Det er slet ikke så svært, som man skulle tro, at lave sine egne julegaver. Ikke nok med at man kan spare masser af penge, men gaverne bliver også meget mere personlige. Kun fantasien og pengepungen sætter grænser for, hvor kreative og flotte hjemmelavede julegaver kan blive.

Spiselige julegaver

Kager, boller og juleslik er selvfølelig en klassiks spiselig julegave. Skal det være lidt mere “voksent” kan man sammensætte en kurv med forskellige oste, kiks, en god flaske vin, pølse, slik osv. og pakke det hele ind i cellofan og gavebånd. En spiselig julegave er en meget værdsat gave til pensionisten eller SU-modtageren. Spiselige gaver er selvfølelig gangbart hele året.

Håndarbejde

Denne form for hjemmelavede julegaver er typisk noget som børn laver. Det kan fx. være en tegning, en perlehalskæde, bordskåner osv. Men man skal endelig ikke tro, at dette er noget som kun er forbeholdt børn. Man kan sagtens som voksen forære en gave væk som man selv har syet, strikket, vævet eller malet. Tag evt. et kursus i smykkefremstilling eller noget andet kreativt et par måneder inden jul og overrask et familiemedlem eller en ven med en personlig julegave.

Spa-gaver

Alle trænger til at stresse af nu og da, og mange gør det ved at forkæle dem selv. Forær et gavekort til en times massage eller en ansigtsbehandling på en spa-klinik – og gerne sammen med en kurv med hjemmelavet cremer og ansigts masker.

Fotogaver

På internettet kan man lave alt mulig sjovt og kreativt med sine digitale billeder. Mange fotofirmaer tilbyder i dag, at kan designe t-shirts, krus, musemåtter og meget andet med et billede som du har valgt. Det hele klares online og du oploader selv billedet, så at du kan helt bestemme hvordan fx. t-shirten eller puslespillet skal se ud. Det er ikke bare en personlig gave, men også en gave, der vækker minder. Husk, at op til jul er der mange, som bestiller fotogaver, så bestil i god tid hvis du vil være sikker på at gaven kommer frem inden jul.Giv karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 personer har givet karakter. Middelværdi: 3.83 ud af 5)
Loading...


Indsend idéer

Ditt navn

E-mail (offentliggøres ikke)

Site