Varme tøfler
Varm tøflerne i mikroovnen i 90 sekunder, og du har det et par dejlige, bløde og ikke mindst varme tøfler på fødderne i ca. 2 timer.


Chokoladefontæne
Hold chokoladen varm og flydende med denne fontæne. Guf for alle slikmunde!


Borat Mankini
Kan det blive mere smart og lækkert? Det er vist en smagssag. Men der er ingen tvivl om at det kræver en selvsikker mand til vise sig i sådan en sag. En skæg julegave til manden med humoristisk sans. Østeuropæisk strandmode til ham i en klasse for sig!
Julekort


Et julekort er en skøn gestus at sende til familie og venner. Det første julekort blev opfundet i 1843 i England af Sir Henry Cole, som gennem en årrække havde sendt hilsner ud til jul, men i 1843 kom han på den idé at trykke et kort med et julemotiv på den ene side og en tekst på den anden, således at det eneste der skulle tilføjes var modtagers og afsenders navne. Teksten på kortet var så simpelt som ”Glædelig jul og godt Nytår”.

Det første julekort, der kom til Danmark, var afsendt fra Tyskland og ankom til Danmark i 1870’erne. Siden da er det blevet en vellidt tradition at sende julekort, og det er en af de små ting, der skaber rigtig meget glæde hos modtageren. Det traditionelle selvskrevne julekort har efterhånden fået hård konkurrence, da vores hverdag bliver mere og mere digitalt, hvilket har medført, at mange sender deres julekort som e-mail, hvilket også er betydelig billigere end at sende f.eks. 20 julekort med posten. Men er det ikke mere hyggeligt, når man modtager et julekort med posten frem for på e-mailen?

Julekort er blevet en personlig ting, og der er efterhånden opstået rigtig mange måder, hvorpå man kan gøre sine julekort unikke. Man kan f.eks. lave julekort med ens personlige billeder, det kunne f.eks. være med et motiv fra forrige jul. Man kan vælge selv at printe sine julekort og ellers findes der mange butikker/websteder, som tilbyder at printe dine kort på fint kvalitetspapir. Kan man ikke lige finde det rette foto, findes der er utal af søde, sjove, traditionelle og utraditionelle julekort både i butikkerne og på internettet. Har man tid og overskud, er det selvfølgelig rigtig personligt selv at skrive alle sine julekort, men da de fleste ved, hvor hektisk en måned december er, kan man jo snyde lidt og samtidig få påtrykt en lille hilsen på sine julekort. I den søde juletid er det tanken der tæller, og hvem bliver ikke glad, når man modtager et fint julekort uanset om det er hjemmekreeret med eget foto eller om det er et fint kort sendt på e-mail? Et julekort er noget der altid varmer, og ønsker man også at sprede glæde hos andre end modtageren kan man med fordel købe julekort, hvor overskuddet støtter et godt formål.

 Giv karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Vær den første til at give karakter!)
Loading...


Indsend idéer

Ditt navn

E-mail (offentliggøres ikke)

Site