Varme tøfler
Varm tøflerne i mikroovnen i 90 sekunder, og du har det et par dejlige, bløde og ikke mindst varme tøfler på fødderne i ca. 2 timer.


Chokoladefontæne
Hold chokoladen varm og flydende med denne fontæne. Guf for alle slikmunde!


Borat Mankini
Kan det blive mere smart og lækkert? Det er vist en smagssag. Men der er ingen tvivl om at det kræver en selvsikker mand til vise sig i sådan en sag. En skæg julegave til manden med humoristisk sans. Østeuropæisk strandmode til ham i en klasse for sig!
Rejs væk over julen


  1. De Kanariske øer – De Kanariske øer er en populær rejsedestination henover julen, hvor temperaturen ligger på ca. 22-24 grader. Tenerife og Gran Canaria er blandt de mest populære af De Kanariske øer. Vil man gerne andet end bare at dase på stranden, er Las Palmas det rette sted. Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria og byder på hyggelige caféer, lækre restauranter, diskoteker men også kulturelle seværdigheder. Tenerife er kendt som den grønnest og smukkest af De Kanariske Øer og tilbyder både dejlige sandstrande og vulkanen Teide, som byder på de mest fantastiske udsigter.
  2. Istanbul – Selvom man i Tyrkiet ikke fejrer jul, har Istanbul taget julen til sig og mange af de store pladser og gader er pyntet op med julelys og julemænd. Så leder man efter en dejlig oplevelse, men samtidig ikke vil helt af med julestemningen, er Istanbul det rette valg. Man kan gøre sine juleindkøb i den Store Bazar, hvor man selvfølgelig skal prutte om prisen, eller på den store gågade eller i et af de mange moderne shoppingcentre, men sørg for ikke at sprænge dit husholdningsbudget. Der er også mange kulturelle oplevelser i byen, hvor man møder både østens mystik og det moderne vesten.
  3. Thailand – Har du lyst til at rejse væk fra regn og mørke og i stedet fejre jul under varmere himmelstrøg? Så er Thailand et perfekt rejsemål, hvor du kan kombinere storbyferie og strandferie. Oplev først Bangkok med dens mange flotte seværdigheder og gode shoppingmuligheder, og tag derefter på strandferie. Måske til Phuket, Koh Samui eller et af de mange andre steder med fantastiske sandstrande og komfortable hoteller med pool, spa og spændende restauranter. Thailand byder på oplevelser for hele familien og giver jer muligheden for at holde en stressfri jul i et dejligt klima.
  4. Sverige – Jul på en herregård i Sverige er helt perfekt, hvis du drømmer om en gammeldags jul med sne-garanti. Her får du mulighed for at lave mange dejlige vinteraktiviteter. Tag en slædetur med bjældeklang, en gåtur i de smukke vinterlandskaber og løb en tur på skøjter. Der også mulighed for afslapning foran kaminen imens I lytter til julemusik og spiser den gode julemad som gerne laves af lokale råvarer. Jul på en herregård i Sverige er en fantastisk måde at genopdage julens mange traditioner på og være sammen med hele familien.
  5. Salzburg – Salzburg er et dejligt sted at tilbringe juledagen, hvis du gerne vil slappe af i en charmerende by med arkitektoniske og kulturelle perler. Mozart blev født i Salzburg, og byen holder fast i de stærke musikalske traditioner, så der er rig lejlighed til at høre julekoncerter eller andre klassiske koncerter. Derudover er der hyggelige julemarkeder, så du rigtig kan komme i julestemning og måske købe de sidste julegaver. Der er også rig mulighed for at stå på ski omkring Salzburg og nyde den flotte natur i alperne og den helt unikke vinterstemning.


Giv karakter
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 personer har givet karakter. Middelværdi: 4.67 ud af 5)
Loading...


Indsend idéer

Ditt navn

E-mail (offentliggøres ikke)

Site